Cautare

3233 de rezultate pentru "numar deranjamente" (6.15 secunde)
Daca intocmim un top al preferintelor auto ale galatenilor pe baza datelor furnizate de Serviciul Public Comunitar Regim Permise Auto si Inmatriculari din cadrul Prefecturii, reiese ca pana la 15 noiembrie locul intai ca numar de inmatriculari in ce priveste masinile straine il ocupa autovehiculele Volkswagen, 4.567 de galateni alegand pana acum aceasta marca.
Luând în calcul segmentul de populatie sub 35 de ani, consider ca acesta este un numar destul de mare“, e de parere directorul general al ING Fond de Pensii.
Costurile vor fi suportate si de operator, si de utilizator Portabilitatea numerelor este un serviciu care permite utilizatorilor de telefonie sa-si pastreze acelasi numar de telefon atunci cand devin abonati ai altor furnizori.
Potrivit reprezentantilor companiei, zona Cluj a fost aleasa datorita unui numar mare de factori, printre care disponibilitatea unei forte de lucru calificate, logistica interna si externa eficienta, traditia industriala a zonei si nu in ultimul rand datorita posibilitatii de a construi un parc industrial pentru a gazdui furnizorii si partenerii Nokia."Suntem incantati de faptul ca oamenii din Romania, care ne impartasesc viziunea, sunt dornici sa vina sa lucreze la Nokia;
Aceasta a inregistat o crestere de 28% in februarie 2008 cu un numar de 28.192 de inmatriculari si cu un total de 56.567 de unitati pentru ianuarie - februarie 2008, care ar insemna o crestere de 26,3% fasa de perioada similara din 2007.Dintre tarile vest europene, Germania a inregistrat, in februarie 2008 fata de februarie 2007, cea mai mare crestere a pietei auto (24,8%) precum si cel mai mare numar de autoturisme inmatriculate (222.623 de unitati).
Aproape 70 de companii importante din Oltenia si IMM-uri (care au reprezentat 36.000 de angajati) si-au trimis în numar mare reprezentantii la eveniment, interesati fiind de tema principala, si anume aceea de a oferi solutii pentru fidelizarea angajatilor, prin sistemul pensiilor private.
O conditie obligatorie pentru accesarea unui credit o constituie infiintarea unor locuri de munca, al caror numar este stabilit in functie de valoarea imprumutului primit. De asemenea o alta conditie obligatorie este ca un anumit numar din persoanele care vor fi angajate sa fie someri.
Reprezentantii marilor lanturi hoteliere au anuntat ca orasele mari din Romania sunt din ce in ce mai atractive pentru piata hoteliera, dar au solicitat dezvoltarea unei infrastructuri adecvate pentru atragerea unui numar cat mai mare de turisti si oameni de afaceri.
Administratia Fondului pentru Mediu a aprobat lista producatorilor, importatorilor de autoturisme si distribuitorilor autorizati care vor participa in 2008 la Programul "Rabla", cel mai mare numar de autoturisme fiind alocat marcilor Dacia, Daewoo, Hyundai, Opel, Chevrolet, Renault-Nissan si Suzuki.Potrivit listei producatorilor, importatorilor si distribuitorilor autorizati, inscrisi in programul de stimulare a innoirii parcului auto national in 2008 si validati, in sedinta de vineri, a Comitetului de Avizare al Administratiei Fondului pentru Mediu, cel mai mare numar de autoturisme a fost aprobat pentru marcile Dacia, Daewoo, Hyundai, Opel, Chevrolet, Renault-Nissan si Suzuki - cate 3.199 de autoturisme.
Cele mai recente date ale companiei feroviare arata ca la peste 5.000 de kilometri (38% din total) de retea feroviara termenul limita la care trebuiau facute reparatii capitale a fost depasit, in aceeasi situatie regasindu-se si aproape 11.000 de poduri si podete (61% din total) si aproximativ 90% din instalatiile fixe de tractiune si de centralizare electrodinamica, fapt care a determinat existenta unui numar foarte mare de restrictii de viteza (peste 300 de zone), precum si un numar mare de defectari ale elementelor infrastructurii.
Daca nu puteti sa mergeti la sediu pentru ridicarea premiului, solutia la indemana este adresa si un numar de cont unde sa va trimita telefonul si sa va vireze banii.
La aceasta a XVI-a editie a Expoagroutil expun un numar de 84 de firme, dintre care 30 sunt din Constanta si 17 din Bucuresti, a precizat Mihai Daraban la deschiderea targului.
Un numar de 12.304 cadre didactice din intreaga tara vor primi de la 1 iulie un spor la salariu de 25 la suta drept gradatie de merit pentru activitatea lor, potrivit ordinului aprobat recent de Ministerul Educatiei pentru acordarea acestor premii pe anul in curs.
"Sunt foarte suparata pentru faptul ca siderurgistii nu au fost luni dupa amiaza in numar mare la adunare si au aratat astfel ca nu le pasa desi sindicatul Solidaritatea a facut in ultimele luni tot ce a fost posibil pentru a se lupta pentru ei si drepturile lor.
Cel mai mare numar de metri patrati închiriabili se gaseste în Bucuresti, cele sase mall-uri existente însumând 247.500 mp.
Un numar de 14 societati hoteliere de pe litoral s-au inscris pana in prezent la programul "O saptamana la mare", derulat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) in perioada 1-15 septembrie, acestea punand la dispozitie peste 1.500 de locuri de cazare."Perioada de derulare a programului este de 1-15 septembrie ti are scopul de a incuraja turittii romani sa iti petreaca vacantele in Romania, fapt pentru care FPTR a decis facilitarea petrecerii concediilor pe litoral, la tarife foarte mici, a unui numar cat mai mare de turitti", se arata intr-un comunicat al FPTR.
In cadrul Academiei Navale au absolvit anul acesta un numar de 250 de studenti de la sectia de marina civila si 20 de studenti de la sectia de marina militara, totalizand nu mai putin de 270 de absolveti (inclusiv fete).
Viitorul registru de numere de telefon din retelele mobile va fi realizat de un furnizor de serviciu universal desemnat dupa o licitatie.Acest serviciu va fi disponibil prin intermediul unui numar national de forma 118(xyz), apelurile catre acest numar fiind tarifate pe apel.
Primul este "Promovarea culturii antreprenoriale", care are drept scop dezvoltarea competentelor antreprenoriale si manageriale pentru a genera un numar crescut de afaceri.
Practic, se vorbeste despre un procent de 10% din totalul societatilor, adica un numar aproximativ de 630.000 de firme.
google-analytics.com